Har du en konto?

 •   Tilpasset indhold
 •   Dine produkter og support

Brug for en konto?

Opret en konto

Ciscos erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger online

Center for tillid og gennemsigtighed

Cisco er engageret i at fastholde stærk beskyttelse for vores kunder, produkter og virksomhed. Vi stræber efter at opbygge og vedligeholde tillid, reducere risiko og simpelthen gøre, hvad der er rigtigt.

Cisco Systems, Inc. og dets datterselskaber (samlet "Cisco") er engageret i at beskytte din datasikkerhed og give dig en positiv oplevelse på vores websites og under brug af vores produkter og tjenester ("Løsninger").

Denne erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger gælder for Ciscos websites og Løsninger, der linker til eller refererer til denne erklæring, og den beskriver, hvordan vi håndterer Personlige oplysninger, samt de valgmuligheder du har vedrørende indsamling, brug og adgang til personlige oplysninger, samt hvordan du opdaterer og retter dine personlige oplysninger. Der kan være yderligere oplysninger om vores praksis vedrørende personlige oplysninger i forhold til Cisco-tilbud i dataark om og kort over beskyttelse af personlige oplysninger, tilbudsbeskrivelser eller andre bemærkninger, der leveres før eller på tidspunktet for dataindsamlingen. Visse af Ciscos websites og Løsninger kan have deres egen dokumentation om beskyttelse af personlige oplysninger, der beskriver, hvordan vi håndterer personlige oplysninger specifikt for disse websites eller løsninger. Hvis en specifik bemærkning for et website eller en Løsning adskiller sig fra denne erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger, har den specifikke bemærkning forrang. Hvis der er forskel på en oversat, ikke-engelsk version af denne erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger, har den amerikansk-engelske version forrang.

Beskrivelse af personlige oplysninger

"Personlige oplysninger" er alle oplysninger, som med rimelighed kan bruges til at identificere en enkeltperson, og omfatter bl.a. navn, adresse, e-mailadresse, telefonnummer, loginoplysninger (såsom kontonummer og adgangskode), kontooplysninger for sociale medier og betalingskortnumre.

De typer personlige oplysninger, som vi kan behandle, afhænger af forretningskonteksten og de formål, hvortil oplysningerne blev indsamlet. De kan omfatte:

 • Kontakt-, abonnements-, registrerings- og onlineidentifikatorer samt detaljer fra sociale medier, debatforummer og kommunikationer
 • Indhold fra kommunikationer (dvs. lyd, video og tekst)
 • Oplysninger om onlineadfærd og produktbrug
 • Økonomiske oplysninger (såsom oplysninger om bankkonti eller kreditkort)
 • Detaljer om en enkeltpersons virksomhed eller andre interesser og meninger (f.eks. oplysninger fra en CRM-database) og
 • Oplysninger om brugeren af vores produkter og tjenester, herunder systemoplysninger såsom enhedsidentifikatorer, og telemetri (såsom IP- eller MAC-adresse), hvis sådanne data er linket til en specifik persons enhed.

Hvis vi linker andre data til dine personlige oplysninger, behandler vi de linkede data som personlige oplysninger.

Indsamling og brug af dine personlige oplysninger

Vi kan indsamle data, inklusive personlige oplysninger, om dig, idet du bruger vores websites og Løsninger og interagerer med os. Vi indhenter også personlige oplysninger fra betroede tredjepartskilder og hyrer tredjeparter til at indsamle personlige oplysninger på vores vegne.

Vi kan anvende dine personlige oplysninger med henblik på drift af vores virksomhed og som hjælp til at sikre vores forretningsssikkerhed, til at levere, forbedre og tilpasse vores websites og Løsninger, sende meddelelser, marketingkommunikation eller anden kommunikation og til andre legitime formål, som er tilladt i henhold til gældende lovgivning.

Vi indsamler personlige oplysninger af forskellige forretningsrelaterede grunde, f.eks. med henblik på:

 • Ordrebehandling, herunder fakturering og betaling
 • CRM-håndtering og administration
 • Oprettelse og administration af brugerkonti
 • Klargøring af websites og Løsninger samt aktivering af brug af bestemte funktioner
 • Analyse, personlig tilpasning, præcisionsforbedring og forbedring af brugeroplevelsen, kommunikationer og interaktioner
 • Afsendelse af kommunikation til dig, herunder til marketing- eller kundetilfredshedsformål, enten direkte fra Cisco eller fra andre partnere
 • Administration af kommunikationspræferencer. Du kan til enhver tid ændre dine kommunikationspræferencer. Se Dine valg og Valg af dine kommunikationspræferencer nedenfor.
 • Opfyldelse af kontrakter, levering af Løsninger og kundeservice
 • Håndtering af jobansøgninger
 • Administration af onlinekurser, test og certifikater
 • Facilitering af konferencer, webinarer og andre events og
 • Beskyttelse af Cisco, vores brugere, Løsninger og andre.

Hvis du vælger at give Cisco en tredjeparts personlige oplysninger (såsom navn, e-mail og telefonnummer), så angiver du, at du har tredjepartens tilladelse til at gøre dette. Eksempler kan være videresendelse af reference- eller marketingmateriale til en ven eller at sende jobhenvisninger. Tredjeparter kan framelde al fremtidig kommunikation ved at følge linket i den første meddelelse eller ved at indsende en anmodning om beskyttelse af personlige oplysninger.

I nogle tilfælde kan Cisco og de tredjeparter, vi engagerer, automatisk indsamle data via cookies, weblogs, webbeacons og andre lignende programmer. Læs afsnittet Brug af cookies og andre teknologier nedenfor for at få mere at vide.

Dine rettigheder ift. beskyttelse af personlige oplysninger

Vi har brug for din hjælp til at holde dine personlige oplysninger præcise og opdaterede. Vi stiller muligheder til rådighed, som du kan bruge til at tilgå, rette, tilbageholde eller slette dine personlige oplysninger:

 • Du kan få vist eller redigere dine personlige oplysninger og præferencer på Cisco.com online ved hjælp af Ciscos profiladministrationsværktøj.
 • Når Cisco agerer som "dataansvarlig", kan du gøre brug af din ret til adgang og anmode om korrektion, tilbageholdelse eller inaktivering i henhold til gældende databeskyttelseslovgivning direkte hos Cisco, sådan som det er beskrevet i dokumentationen, eller ved at indsende en anmodning via anmodningsformularen for beskyttelse af personlige oplysninger.
 • Når Cisco agerer som databehandler, og du ønsker at gøre brug af din ret til adgang og anmode om korrektion, tilbageholdelse eller inaktivering, henviser Cisco dig direkte til den dataansvarlige i henhold til gældende databeskyttelseslovgivning.
 • Hvis du har brug for yderligere hjælp med at få adgang til, rette, tilbageholde eller slette dine personlige oplysninger, er du velkommen til at kontakte os direkte. Vi besvarer din anmodning inden for 30 dage. Hvis vi ikke kan efterkomme din anmodning eller har brug for mere tid, giver vi en forklaring.

Dine valg og valg af dine kommunikationspræferencer

Vi giver dig mulighed for at modtage en række oplysninger om vores virksomhed, programmer, website og Løsninger. Du kan administrere dine kommunikationspræferencer når som helst via følgende metoder:

 • Ved at følge de instruktioner, der er inkluderet i hver reklame-e-mail fra os om at afmelde dig de pågældende mails.
 • Ved at udfylde og indsende denne formular eller ved at kontakte os via post på: Cisco Systems, Inc., Privacy Office, 170 West Tasman Dr., San Jose, CA 95134, USA. Sørg for at inkludere dit navn, din e-mailadresse, den modtagne kommunikation, leveringsmetode (f.eks. post, e-mail, telefonopkald eller sms) og eventuelle yderligere oplysninger om det materiale, du ikke længere ønsker at modtage.
 • For sms ("sms-tjenester"): svar med teksten "STOP", "END" eller "QUIT" på den sms-besked, du modtager.

Disse valg gælder ikke for tjenestemeddelelser eller anden nødvendig kommunikation, der betragtes som en del af visse programmer, websites og Løsninger, som du kan modtage lejlighedsvis, medmindre du annullerer eller stopper med brugen i overensstemmelse med vilkårene og betingelserne. Med din tilladelse kan vi også dele dine personlige oplysninger med Ciscos forretningspartnere eller leverandører, så de kan sende dig oplysninger om websites, programmer, produkter eller tjenester, der måske interesserer dig. Indsend en anmodning om beskyttelse af personlige oplysninger for at framelde dig Ciscos tredjepartsdeling med henblik på opfyldelse af marketingformål.

Ved at bruge vores websites, Løsninger eller på anden måde interagere eller give os personlige oplysninger indvilger du i, at vi må kommunikere med dig angående sikkerhed, datasikkerhed og administrative problemstillinger i relation til din brug. Hvis vi f.eks. bliver opmærksom på et sikkerhedssystembrud, kan vi forsøge at informere dig om det ved at slå en meddelelse op på vores websites, sende en e-mail til dig eller på anden måde kontakte dig.

Deling af dine personlige oplysninger

Vi kan dele dine personlige oplysninger med tredjeparter med formål som drift af vores virksomhed, for at levere, analysere, forbedre, sikre og tilpasse vores websites og Løsninger, sende marketingmateriale eller anden kommunikation i relation til vores virksomhed og til andre legitime formål, som er tilladt iht. gældende lovgivning eller på anden vis med dit samtykke.

Vi kan dele personlige oplysninger på følgende måder:

 • På tværs af Cisco og med vores datterselskaber verden over med databehandlingsformål, såsom marketing, virksomhedsdrift, overholdelse, sikkerhed, website- eller Løsningsfunktionalitet eller opbevaring.
 • Med forretningspartnere, leverandører af tjenester, autoriserede agenter for tredjepart eller kontrahenter for at levere et ønsket website, en ønsket Løsning, tjeneste eller transaktion. Eksempler omfatter behandling af ordrer og kreditkorttransaktioner, hostingwebsites, hostingseminarregistrering, hjælp med salgsrelaterede initiativer eller eftersalgsupport og levering af kundesupport.
 • Med Ciscos forretningspartnere eller leverandører, så de kan dele oplysninger med dig om deres produkter eller tjenester. Indsend en anmodning om beskyttelse af personlige oplysninger for at framelde dig Ciscos tredjepartsdeling med henblik på opfyldelse af marketingformål.
 • I forbindelse med, eller under forhandlinger om, alle fusioner, salg af firmaaktiver, konsolidering eller omstrukturering, finansiering eller anskaffelse af alle eller en del af vores virksomhed af eller til en anden virksomhed.
 • Som respons på en anmodning om oplysninger af en kompetent myndighed eller tredjepart, hvis vi mener, at fremlæggelse er i overensstemmelse med, eller på anden måde påkrævet af, gældende lovgivning, bestemmelse eller retshandling.
 • Med politiet, offentlige myndigheder eller andre tredjeparter i det omfang det er nødvendigt for at overholde regler for retsproces eller opfylde nationale sikkerhedskrav, beskytte Ciscos rettigheder, ejendom eller sikkerhed, vores forretningspartnere, dig eller andre, eller som i øvrigt påkrævet af gældende lovgivning.
 • I aggregeret, anonymiseret og/eller af identificeret form, som ikke med rimelighed kan bruges til at identificere dig.
 • Hvis vi meddeler dig det på anden måde, og du indvilger i delingen.

Sikkerhed for dine personlige oplysninger

Vi træffer rimelige og passende foranstaltninger til at beskytte de personlige oplysninger, du har betroet os, og behandle dem sikkert i overensstemmelse med denne erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger. Cisco iværksætter fysiske, tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger, som er designet til at hjælpe med at beskytte dine personlige oplysninger mod hændelig eller ulovlig destruering, tab, ændring samt uautoriseret udlevering og adgang. Vi kræver også kontraktmæssigt, at vores leverandører beskytter sådanne oplysninger mod utilsigtet eller ulovlig destruering, tab, ændring, uautoriseret udlevering eller adgang.

Opbevaring og bortskaffelse af personlige oplysninger

Vi opbevarer dine personlige oplysninger efter behov ud fra de formål, de blev indsamlet med henblik på. Vi opbevarer og bruger dine personlige oplysninger efter behov for at overholde vores forretningskrav, juridiske forpligtelser, løse tvister, beskytte vores aktiver og håndhæve vores rettigheder og aftaler.

Vi opbevarer ikke personlige oplysninger i identificerbart format, når formålet/formålene, de personlige oplysninger blev indsamlet med henblik på, er opnået, og der intet juridisk eller forretningsmæssigt behov er for at gemme sådanne personlige oplysninger. Derefter vil dataene enten blive destrueret, slettet, anonymiseret og/eller fjernet fra vores systemer.

Brug af cookies og andre teknologier

Som mange websites og webbaserede Løsninger bruger Cisco automatiske dataindsamlingsværktøjer som f.eks. cookies, integrerede weblinks og webbeacons. Disse værktøjer indsamler visse standardinformationer, som din browser sender til os (såsom IP-adresse (Internet Protocol), MAC-adresse, clickstream-adfærd og telemetri).

Disse værktøjer bidrager til at gøre dit besøg på vores website og Løsninger lettere, mere effektivt og tilpasset. Vi bruger også oplysningerne til at forbedre vores website og Løsninger og levere bedre service og værdi, for bedre at kunne forstå din potentielle interesse i vores Løsninger og for at sende dig mere relevante annoncer samt andet indhold.

Vi arbejder sammen med tredjeparter for at vise annoncer på vores website og administrere vores annoncer på andre websites. Vores tredjepartspartnere kan bruge cookies eller lignende teknologier til at levere annoncer til dig baseret på din browsingaktivitet og dine interesser. Du kan afmelde disse reklamer, men ikke-specifikke, ikke-tilpassede reklamer vil fortsat blive vist.

Få mere at vide om eller fravælg interessebaserede reklamer i afsnittet Brug af cookies og andre teknologier.

Opdater dine cookiepræferencer fra Ciscos samtykkeadministrator for cookies.

Linkede websites

Vi kan levere links til andre tredjepartswebsites og -tjenester, der er uden for Ciscos kontrol og er reguleret af den respektive tredjeparts politik for beskyttelse af personlige oplysninger i stedet for denne erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger. Vi vil opfordre dig til at gennemse de erklæringer om beskyttelse af personlige oplysninger, der er opslået på de websites, du besøger, og de programmer, du bruger.

Forummer og chatrum

Hvis du deltager i debatforummer, lokale communities eller chatrum på et Cisco-website, skal du være opmærksom på, at de oplysninger, du opgiver der (såsom din offentlige profil og dine kommentarer), offentliggøres for andre og kan bruges til at kontakte dig, sende dig uopfordrede meddelelser eller til formål, som hverken Cisco eller du har kontrol over. Vær også opmærksom på, at individuelle forummer og chatrum kan have yderligere regler og betingelser. Cisco er ikke ansvarlig for de personlige oplysninger eller nogen andre oplysninger, du vælger at afgive i disse forummer. Hvis du vil bede om at få fjernet dine personlige oplysninger fra vores blog eller communityforum, skal du indsende en anmodning om beskyttelse af personlige oplysninger. I visse tilfælde kan vi muligvis ikke fjerne alle dine personlige oplysninger og kommentarer. I sådanne tilfælde sender vi dig et svar og en forklaring.

Datasikkerhed for børn

Cisco opfordrer forældre og værger til at indtage en aktiv rolle i deres børns onlineaktiviteter. Cisco indsamler ikke bevidst personlige oplysninger fra børn uden relevant samtykke fra forældre eller værge. Hvis du mener, at vi kan have indsamlet personlige oplysninger fra nogen under den gældende myndighedsalder i dit land uden relevant samtykke, bedes du underrette os via de metoder, der er beskrevet i afsnittet Spørgsmål, kommentarer og sådan kan du kontakte os, hvorefter vi træffer de relevante forholdsregler til straks at undersøge og håndtere problemstillingen.

International overførsel, behandling og opbevaring af personlige oplysninger

Da Cisco er en global organisation, kan personlige oplysninger blive overført til Cisco i USA, til ethvert Cisco-datterselskab verden over eller til tredjeparter og forretningspartnere som beskrevet ovenfor, som befinder sig i forskellige retskredse verden over. På samme måde kan personlige oplysninger tilgås fra lande, hvor Cisco eller Ciscos datterselskaber driver virksomhed.

Ved at bruge vores websites og Løsninger eller levere personlige oplysninger til os anerkender og accepterer du, i det omfang gældende lovgivning tillader det, overførsel, behandling og opbevaring af sådanne oplysninger uden for dit bopælsland, hvor standarderne for databeskyttelse kan være anderledes.

Cisco sikrer og muliggør global overførsel af personlige oplysninger på forskellige måder:

 • APEC-certificering for beskyttelse af personlige oplysninger

Ciscos globale ordning for beskyttelse af personlige oplysninger, som er beskrevet i denne erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger, overholder APEC's (økonomisk samarbejde i Asien-Stillehavsområdet) system for regler for grænseoverskridende beskyttelse af personlige oplysninger (CBPRs) og genkendelse af beskyttelse af personlige oplysninger for behandlere (PRP). APEC CBPR-systemet og PRP stiller en ramme til rådighed, som organisationer kan bruge til at sikre beskyttelsen af personlige oplysninger, der overføres mellem deltagende APEC-økonomier. Du kan få mere at vide om APEC-rammen for beskyttelse af personlige oplysninger, CBPRs og PRP på websitet for CBPR. Vores certificering gælder for vores forretningsprocesser på tværs af vores globale drift, hvor der behandles og overføres personlige oplysninger til/fra vores samarbejdspartnere i hele verden. Se vores certificeringer under APEC CBPR System Directory og APEC PRP Directory.

Du kan få mere at vide om omfanget af vores deltagelse eller insende en forespørgsel om beskyttelse af personlige oplysninger via BBB National Programs, som er vores ansvarlighedsagent, ved at klikke på det officielle mærke nedenfor:


Cisco Systems Inc. confirmation seal
 
Cisco Systems Inc. confirmation seal
 • EU's bindende virksomhedsregler – Dataansvarlig

Ciscos globale program og politik for beskyttelse af personlige oplysninger fastsætter ifølge hollandske, polske, spanske og andre relevante europæiske tilsynsmyndigheder ekstra garantier i forhold til beskyttelse af enkeltpersoners privatliv, grundlæggende rettigheder og frihedsrettigheder i forbindelse med overførsel af personoplysninger, der beskyttes i henhold til EU-lovgivningen. Ciscos bindende virksomhedsregler for dataansvarlige (BCR-C) omfatter, at der skal benyttes ekstra sikkerhedsforanstaltninger for internationale overførsler af personlige oplysninger fra EU foretaget af Cisco som dataansvarlig verden over.

Du kan finde en kopi af vores BCR-C i vores globale politik til beskyttelse af personlige oplysninger. Du kan få flere oplysninger om bindende virksomhedsregler på Europa-Kommissionens website.

 • Europæisk-, britisk- og schweizisk-amerikanske Privacy Shields

Cisco Systems Inc. og selskabets amerikanske datterselskaber: Acano LLC, AppDynamics LLC, Broadsoft, Inc., Cisco OpenDNS LLC, Cisco Systems Capital Corporation, Cisco WebEx LLC, CliQr Technologies LLC, CloudLock LLC, Duo Security LLC, Jasper International Services LLC, Jasper Technologies LLC, Kenna Security, Inc., Meraki LLC, Rizio, Inc. (dba Voicea), Scientific-Atlanta LLC, og ThousandEyes LLC (samlet benævnt "Cisco-USA") overholder rammeaftalerne for EU-U.S. Privacy Shield og Swiss-U.S. Privacy Shield som udfærdiget af det amerikanske handelsministerium (Department of Commerce) i forhold til indsamling, anvendelse og opbevaring af personlige oplysninger, der overføres fra henholdsvis EU, Storbritannien og Schweiz til USA i tillid til værn om privatlivets fred.

Cisco-USA har certificeret, at vi overholder Privacy Shield-principperne med hensyn til sådanne data. Hvis der er uoverensstemmelser mellem politikkerne i denne erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger og registrerede personers rettigheder i henhold til Privacy Shield-principperne, er Privacy Shield-principperne gældende. Få mere at vide om Privacy Shield-programmet og se vores certificeringer ved at gå til Privacy Shield-websitet (https://www.privacyshield.gov).

Selvom Privacy Shield er blevet ugyldiggjort som overførselsmekanisme, har Cisco-USA forpligtet sig til at beskytte alle personlige oplysninger modtaget fra EU-medlemslande, Storbritannien og Schweiz (se afsnittet Indsamling og brug af dine personlige oplysninger ovenfor med eksempler på personlige oplysninger, som Cisco behandler, når du bruger vores websites og Løsninger og interagerer med os), i henhold til rammeaftalernes gældende principper og for at sikre, at personlige oplysninger indsamlet fra enkeltpersoner i EU er tilgængelige for dem som en del af deres individuelle rettigheder, når Cisco er dataansvarlig for de personlige oplysninger. (Se Dine rettigheder ift. beskyttelse af personlige oplysninger.)

Cisco-USA er ansvarlig for behandlingen af de personlige oplysninger, som virksomheden modtager, og efterfølgende for overførsler til en tredjepart, der fungerer som agent på vegne af denne. Cisco-USA overholder Privacy Shield-principperne for alle videreoverførsler af personlige oplysninger fra EU, Storbritannien og Schweiz (se eksempler på sådanne overførsler under Deling af dine personlige oplysninger ovenfor), herunder bestemmelserne for ansvar i forbindelse med videreoverførsel. I visse situationer kan Cisco-USA blive pålagt at udlevere personlige oplysninger ved retmæssige anmodninger fra offentlige myndigheder, herunder for at overholde krav vedrørende national sikkerhed eller retshåndhævelse.

Cisco-USA er underlagt USA's Federal Trade Commissions myndighedskontrol.

Hvis du vil have mere at vide om Privacy Shield-rammeaftalerne, skal du besøge USA's handelsministeriums Privacy Shield-website.

Automatisk beslutningstagning

Vores behandling af personlige oplysninger omfatter både automatiske og manuelle behandlingsmetoder. Vores automatiske metoder bruges ofte til at supplere vores manuelle metoder. Når automatiske metoder bruges til at supplere beslutningstagen, kan vi manuelt gennemgå noget af den indsigt, som de automatiske metoder har givet, op mod de underliggende data, hvorfra indsigten stammer. Denne manuelle gennemgang kan udføres af Cisco-medarbejdere eller pålidelige tredjemandssamarbejdspartnere, som arbejder på Ciscos vegne.

Hvis beslutninger træffes udelukkende baseret på automatiske behandlingsmetoder, og det fører til juridisk påvirkning eller væsentlig påvirkning for en enkeltperson, giver vi den påvirkede enkeltperson mulighed for at anfægte beslutningen eller anmode om manuel gennemgang.

Klagehåndtering

For at overholde Privacy Shield-principperne forpligter Cisco-USA sig til at løse klager om beskyttelse af personlige oplysninger og vores indsamling eller brug af personlige oplysninger overført til USA. Enkeltpersoner i EU, Storbritannien og Schweiz med Privacy Shield-forespørgsler eller klager bør først kontakte Cisco-USA via anmodningsformularen for beskyttelse af personlige oplysninger.

Cisco-USA har yderligere forpligtet sig til at henvise uløste klager om beskyttelse af personlige oplysninger i henhold til Privacy Shield-principperne til en uafhængigt mekanisme til tvistløsning – BBB EU Privacy Shield. Hvis du ikke modtager rettidig anerkendelse af din klage, eller hvis din klage ikke håndteres på tilfredsstillende vis, kan du gå til BBB EU Privacy Shield-forbrugerklagesystemet (http://bbbprograms.org/privacy-shield-complaints) for at få mere at vide og indsende en klage. Denne service ydes gratis til dig.

Hvis din Privacy Shield-klage ikke kan løses via ovenstående kanaler, kan du under visse omstændigheder påberåbe dig bindende mægling for visse tilbageværende krav, som ikke er løst via andre afhjælpningsmekanismer. Se Privacy Shield Annex 1 på Privacy Shield-websitet.

Alternativt kan du kontakte tilsynsmyndigheden for databeskyttelse i din jurisdiktion for at få hjælp. (Bemærk, at Ciscos hovedkvarter i EU ligger i Holland. Som sådan er vores førende myndighed i EU den hollandske Autoritiet Persoonsgegevens).

Opdatering af denne erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger for Cisco.

Vi kan opdatere denne erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger til enhver tid. Hvis vi modificerer vores erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger, lægger vi den reviderede version op her med en opdateret revideringsdato. Hvis vi foretager omfattende ændringer af vores erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger, kan vi også meddele dig dette på andre måder, f.eks. ved at slå en meddelelse op på vores website eller sende dig en besked. Ved fortsat at bruge vores website, efter at sådanne revideringer er trådt i kraft, accepterer og indvilger du i revideringerne og i at overholde dem.

Ciscos erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger blev revideret og trådte i kraft den 1. juli 2022.

Klik her for at se den foregående version af erklæringen om beskyttelse af personlige oplysninger.

Spørgsmål, kommentarer og sådan kan du kontakte os

Vi sætter pris på din mening. Hvis du har spørgsmål eller kommentarer i relation til denne erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger, skal du indsende en anmodning om beskyttelse af personlige oplysninger eller sende en e-mail til:

Chief Privacy Officer
Cisco Systems, Inc.
170 West Tasman Dr.
San Jose, CA 95134 USA

Americas Privacy Officer
Cisco Systems, Inc.
170 West Tasman Dr.
San Jose, CA 95134 USA

Europe, Middle East, Africa, and Russia (EMEAR) Privacy Officer

Cisco Systems International BV
Haarlerbergweg 13-19,
1101 CH Amsterdam-Zuidoost, Holland

Asia, Pacific, Japan and China (APJC) Privacy Officer
Cisco Systems (USA) Pte Ltd
80 Pasir Panjang Road
Bldg 80, Lvl 25, Mapletree Biz City
Singapore, Singapore 117372, Singapore

Erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger

OpsummeringHvis du vil have mere at vide om yderligere Cisco-tilbud, skal du se dataarkene om beskyttelse af personlige oplysninger på Cisco Trust Center

Sådan kan du kontakte os

Anmodningsformular for beskyttelse af personlige oplysninger

Mail: Cisco Systems, Inc.
Juridisk afdeling
170 West Tasman Dr.
San Jose, CA 95134 USA